Contact

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met me op!

Liever eerst een kennismakingsgesprek? Dit kan tegen een gereduceerd tarief.

Hapsiz praktijk voor vrouwen
Paulien Broersen
Rijksstraatweg 171
6573 CN Beek-Ubbergen
Tel. 06-83656500

Adres yoga groepsles
hart for her
Archipelstraat 27-29
6524 LL Nijmegen

Openingstijden
Woensdag9:30 – 20:00
Vrijdag
Yoga groepsles
9:30 – 20:00
16:30 – 17:30

Contactformulier

Algemene voorwaarden

  • Je kunt zonder verwijzing bij mij een afspraak maken.
  • Ik heb ervoor gekozen om geheel op mijn eigen wijze te werken. Deze vrijheid geeft mij de ruimte om alles wat ik in huis heb in te zetten om de best mogelijk begeleiding te kunnen bieden. Hiermee wijk ik af van de standaarden waardoor mijn behandelingen niet worden vergoed vanuit de zorgverzekeraar.
  • Het annuleren van een afspraak kan tot 24 uur van te voren. Bij niet tijdig annuleren van de afspraak zal ik de kosten voor de afspraak in rekening brengen.
  • Na elke begeleidingssessie ontvang je een factuur per mail met een betalingstermijn van 14 dagen. Bij massages en yogalessen stuur ik achteraf een betaalverzoek.
  • Na het verstrijken van de betalingstermijn zal ik een betalingsherinnering sturen met het verzoek om de factuur alsnog binnen 14 dagen te betalen.
  • Bij uitblijven van betaling en na meerdere betalingsherinneringen ben ik helaas genoodzaakt een incassobureau in te schakelen.
  • Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring

Klachtenprocedure

Indien de begeleiding niet naar wens verloopt ga ik hier graag over met je in gesprek. Mochten wij er onverhoopt samen niet uitkomen dan kun je een gesprek aanvragen met de vertrouwenspersoon van de geschilleninstantie waarbij ik ben aangesloten.